"Хоробрі серця"

       23 роки Україна не знала війни. Але війна не обійшла нашу державу тепер. Ще рік тому ми з вами не знали дуже багатьох слів пов'язаних з війною,тепер же майже кожну родину так чи інакше опалило полум'я військових дій. Ще  декілька років тому ми не особливо звертали увагу на слова «Слава Україні – Героям слава»,а тепер ці слова набули нового змісту.
       Наразі вже точно зрозуміло,кому ці слова адресовані, і ні в кого немає сумнівів, що ці герої – хлопці що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України,лікарі які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу, волонтери на плечах яких тримається наша армія.
       Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням це вже віддання шани найкращим,котрі у найважливіший момент нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини,а також є засвідченням справжнього патріотичного подвигу.
    Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють в зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни, нещодавно з ініціативи директора Ільницького будинку культури "Шахтар" та допомозі працівників нашої бібліотеки, відбулася зустріч учнів старших класів Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею з односельцями- учасниками бойових дії в зоні АТО.




Немає коментарів:

Дописати коментар