Що для вас значить «планування сім’ї»?


          Вулична акція у парку відпочинку біля БК «Шахтар»

                        Що для вас значить " планування сім'ї"?

    
  Кожен вкладає в ці слова різні значення. Дехто думає про освіту та кар’єру, хтось починає говорити про кредит на квартиру або ж автівку. Інші говорять про стосунки та народження дітей.
  Напевно, що праві і ті й інші. Втім, якщо про кредити кожен українець добряче обізнаний, то про народження дітей починають думати лише тоді, коли прийняли свідоме рішення. Або ж коли постають перед несподіваною новиною (і добре, коли чоловік і жінка вирішують таки стати батьками). Оскільки науково доведено, що дітей приносить не лелека, напевно, що такі несподіванки повинні бути свідомими та запланованими (передбачуваними) «сподіванками».
  Однак ,для народження здорових дітей, навіть у віддаленому майбутньому, потрібно дбати про своє здоров’я вже зараз. В тому числі і про репродуктивне здоров’я.
  А це означає уникнення усіляких захворювань, інфекцій, що передаються статевим шляхом та можливих ускладнень, які можуть статися у разі переривання вагітності. Коли Ваш організм перебуває у доброму стані, вірогідність успішних пологів збільшується в рази.
  Саме тому  майбутнє варто планувати, і якщо ви не готові зараз стати батьками, то варто подумати про контрацепцію, оскільки наслідки переривання вагітності можуть бути непередбачуваними та невтішними.
  А радість батьківства – нехай і трохи віддаленого – неможливо ні з чим порівняти!

  








Немає коментарів:

Дописати коментар