Хай в серці кожної дитини живе любов до України

        День Незалежності України – головне державне свято України,яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР «Акту проголошення незалежності України». Ця знаменна дата навіки ввійшла золотою сторінкою в історію нашої держави,започаткувала нову епоху в житті народу,законодавчо закріпила його вікові змагання за свободу та незалежність,демократичні прагнення до національного відродження,економічного зростання,культурного і духовного піднесення.
       Напередодні 26-ї річниці Незалежності України,в бібліотеці – філії с.Ільниця-1, для вихованців Ільницького ДНЗ № 4(зав. Трикур М.Ю.) було проведено патріотичну годину «Хай в серці кожної дитини живе любов до України». Діти  уважно слухали розповідь про історію становлення нашої держави,а також ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою «Хай квітне щаслива моя Україна».

       Також малеча із захопленням взяла участь у виготовленні патріотичного плаката-прапора  «Ми-діти України за мир»,а наприкінці зустрічі всі отримали невеличкі подаруночки на згадку про бібліотеку.













Немає коментарів:

Дописати коментар